fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Ronaldo i Pjanić donijeli Juventusu osmi Superkup Italije

Autor: Dnevno.ba

RIJAD - Odigrano je 31. izdanje talijanskog Superkupa, a ovo finale između Juventusa i Milana igralo se u Saudijskoj Arabiji. Obje su se momčadi borile za svoj osmi trofej u ovom natjecanju, a u konačnici je kao pobjednik izašla Stara dama koja je minimalno slavila pogotkom Cristiana Ronalda.

Nekoliko solidnih pokušaja vidjeli smo na obje strane tijekom prvih pola sata, no lopte u mreži nije bilo. To se dogodilo u 34. minuti kada je pogodio Blaise Matuidi, međutim, pogodak je poništen zbog zaleđa.

Odličnu je priliku za pogodak nešto kasnije imao Cristiano Ronaldo nakon dobro pogođenog voleja, ali lopta koju je ubacio Douglas Costa završila je na gredi. Na drugoj strani reagirati je morao Wojciech Szczesny koji je obranio vrlo dobar pokušaj Hakana Calhanoglua.

Ipak, nakon nešto više od sat vremena igre Juventus je stigao do vodstva, ubacio je Miralem Pjanić, a sam se na pet metara našao Ronaldo koji glavom posprema loptu u mrežu.

Da bi stvari bile još gore po Milan, Rossoneri su ostali i s igračem manje u 73. minuti kada je izravan crveni karton zbog oštrog starta dobio Franck Kessie. Rezultat se do kraja utakmice više nije promijenio, javlja Sportnet.hr.

Mario Mandžukić oporavlja se od ozljede te nije ni putovao s momčadi, dok je Ivan Strinić bio u sastavu, ali je utakmicu odgledao s klupe.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});