fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Ronaldo o Liverpoolu: Igraju kao mi prije nekoliko godina, neće nam biti lako

Autor: Sportarena.hr

"Mislim da smo bolja momčad, ali to moramo dokazati i na terenu", kaže Portugalac.

KIJEV – Novi trofeji, pobjede i golovi – nema veće motivacije od ove za Cristiana RonaldaPortugalac će se i u subotu u Kijevu potruditi donesti svojoj momčadi još jedan najvažniji trofej u europskom klupskom nogometu, ali i da osobno izraste u velikog heroja.

Najbolji igrač Reala iz Madrida poštuje protivnika, ali nema dilemu kada je konačan ishod finala u pitanju.

“Liverpool me podsjeća na Real Madrid od prije nekoliko godina, s tri brza napadača. Finala su uvijek posebna, nije bitno s kojim protivnikom se suočavate. Mislim da neće biti lako. Mislim da smo bolja momčad, ali to moramo demonstrirati na terenu”, rekao je Portugalac.

Ozljeda koju je zaradio na Nou Campu zabrinula je sve pristalice Madriđana, ali nakon kratke pauze Ronaldo se vratio na utakmici protiv Villarreala.

“Želim se osjećati dobro u subotu. Nadam se da ću odigrati dobro i postići golove. Najvažnija stvar je da ekipa pobijedi, tako da nije bitno tko će ih dati. Želimo stvarati povijest.”

Liga prvaka uvijek ima posebnu draž za svakog igrača, a posebno njeno finale.

“Volim igrati u ovom natjecanju. Utakmice su uvijek visoke kvalitete. Da biste osvojili ovaj trofej, onda morate pobijediti najbolje na svijetu. Svašta se može dogoditi u Ligi prvaka. Uvijek morate biti motivirani i na oprezu, nemate pravo na opuštanje jer ovaj klub ima poseban odnos prema ovom natjecanju. Od Paca Genta do Alfreda di Stefana, to je uvijek posebna motivacija za mene”, dodao je Ronaldo.

 

Autor: Sportarena.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});