fbpx

Ronaldo šokirao i razočarao fanove objavom na Twitteru

Autor: dnevno.ba

Neponovljivi Cristiano Ronaldo će u veljači proslaviti 36. rođendan i jasno je da se njegova velika karijera bliži kraju. Za reprezentaciju Portugala do sada je odigrao 165 utakmica i zabio je 101, ali sada je jasno kako neće još dugo nositi dres nacionalne selekcije.

Portugalac je danas na društvenim mrežama objavio tužnu vijest kojom je razočarao milijune navijača diljem svijeta. Naime, Cristiano Ronaldo ovom je objavom potvrdio kako će dres reprezentacije nositi još dvije godine te da će se od njega oprostiti nakon Svjetskog prvenstva koje se 2022. godine igra u Kataru.

Tada će Ronaldo imati gotovo 38 godina i jasno je da sve intenzivnije razmišlja o umirovljenju. Njegovi su obožavatelji razočarani jer su napokon shvatili da se jednoj fantastičnoj karijeri bliži kraj, a s Portugalom je osvojio Europsko prvenstvo 2016. godine i Ligu nacija 2019. godine.

‘Svjetsko prvenstvo 2022. godine će biti moje posljednje natjecanje u dresu reprezentacije Portugala’, objavio je Cristiano Ronaldo na društvenim mrežama i pokrenuo lavinu komentara, prenosi Tportal.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI