fbpx

Sarajevo i Široki Brijeg ostvarili značajan korak ka plasmanu u finale Kupa BiH

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Ipak su bez iznenađenja protekli prvi polufinalni susreti nogometnog Kupa BiH s obzirom da su Široki Brijeg i Sarajevo ostvarili zapaženu prednost kontra TOŠK-a, odnosno Sloge iz Gornjeg Crnjelova.

Širokobriježani su na Pecari pobijedili prvoligaša iz Tešnja sa 2:0 zahvaljujući dvostrukom strijelcu Draženu Bagariću koji je suparničku mrežu pogađao u 39., odnosno 76. minuti, pa su u lijepoj prednosti pred uzvrat u Zenici za tjedan dana.

Na Gradskom stadionu u Bijeljini momčad Sarajeva je s uvjerljivih 4:1 porazila domaću Slogu. Seriju golova otvorio je Amar Rahmanović u 12. minuti pogodivši nakon Šišićevog ubačaja. Zatim je Haris Handžić na centaršut Pidre u 27. minuti udvostručio prednost, a već u 36. minuti bilo je velikih 3:0. Vratar Bodiroga je zaustavio kazneni udarac Krsti Velkoskom, međutim Makedonac je iz popravnog ipak zabio gol.

Aladin Šišić je u 49. minuti nastavio sa serijom pogodaka za vodstvo “bordo” momčadi od 4:0 da bi počasni gol za Slogu u 69. minuti postigao Hadžikadunić na asistenciju Kovačevića.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI