fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

SCHUMACHEROVA ŽENA nakon 8 godina progovorila o njegovom stanju: Tu je, ali drugačiji

Autor: Index.hr

Corinna Schumacher, supruga legende Formule 1 Michaela Schumachera, progovorila je o njemu u jednom od rijetkih intervjua. Prvi put u osam godina, u razgovoru za novi Netflixov dokumentarac pod nazivom Schumacher, najavljen za 15. rujna, progovorila je o njegovom stanju.

“Nedostaje mi Michael svaki dan, ali ne samo meni nego i svojoj djeci, obitelji, ocu, svima koji su mu bliski. Svima nedostaje Michael, ali on je još tu. Drugačiji, ali tu je. Još uvijek mi svaki dan pokazuje koliko je jak”, rekla je.

Otkrila je da se prije skijaške nesreće u Alpama nakon koje je završio u komi na šest mjeseci požalio na uvjete i rekao da su ipak trebali otići drugdje na odmor.

“Malo prije nego što se to dogodilo rekao mi je da uvjeti na snijegu nisu optimalni te da bismo trebali odletjeti u Dubai i ondje skakati padobranom”, ispričala je Corinna. To je bila jedna od posljednjih stvari koje joj je rekao.

Od Schumacherove nesreće prošlo je osam godina, a obitelj, koja se za njega brine u njihovom domu u Švicarskoj, rijetko je podijelila ikoji detalj o njegovu stanju. U novom dokumentarcu Corinna je govorila i o njegovim natjecateljskim danima.

“Njegove su utrke uvijek sretno završavale. Vjerujem da je imao nekoliko anđela čuvara koji su ga držali na oku. Možda sam bila naivna ili je to bio neki obrambeni zid koji sam izgradila oko sebe, ali nikad nisam ni pomislila da bi se Michaelu moglo nešto dogoditi. Nikad nisam krivila boga jer se ova nesreća dogodila. To je jednostavno bio nesretan slučaj, moglo se dogoditi svakome”, ispričala je Corinna.

Objasnila je i da nije htjela puno javno govoriti o njegovom stanju jer je Michael uvijek mnogo držao do privatnosti. Otkrila je ipak da obitelj živi na okupu te da svi paze na Michaela i izmjenjuju se pomažući mu oko terapije.

“Pokušavamo kao obitelj krenuti dalje kao što je i Michael običavao i još uvijek to radi. Živimo zajedno. Pomažemo mu u terapiji. Činimo sve da Michaelu bude bolje i da mu bude što udobnije. Privatno je privatno, tako je uvijek govorio. Zato mi je važno da i dalje uživa u privatnosti što je više moguće. Michael je uvijek štitio nas, a sad mi štitimo njega”, rekla je.

Corinna i Michael vjenčali su se 1995. i zajedno imaju dvoje djece, Ginu (24) i Micka (22), koji je oca naslijedio u Formuli 1. Oboje njihove djece se također pojavilo u dokumentarcu.

“Mislim da bismo se tata i ja sad razumjeli na novi način. Imali bismo puno toga o čemu bismo mogli razgovarati. Sve bih dao da je to moguće”, rekao je Mick.

Autor: Index.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});