fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Široki Brijeg u PL BiH na Pecari nikada još nije dobio takvu šamarčinu kao protiv Željezničara!?

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Željezničar je u utakmici 8. kola Premijerlige BiH ponizio na Pecari Širokog Brijega slavivši s uvjerljivih i potpuno zasluženih 3:0.

Domaćin je bolje ušao u utakmicu i momčad s Pecare je dominirala u početnoj fazi dvoboja. Imali su nekoliko pokušaja, ali ne i izglednu šansu za postizanje gola.

Željo se probudio u u 20. minuti kada gosti stvaraju prvu veliku šansu. Čurjurić je uposlio Veselinovića čiji udarac fantastično brani Bilobrk.

Nije se Željo zaustavio već je potpuno izdominirao domaće u ostatku prvog dijela. U 27. minuti ponovo je Veselinović u šansi, ali i ovaj put promašuje zicer sa samo nekoliko metara.

Potom je dvije minute kasnije Pavić dobro pokušava, no ni on nije pogodio, da bi Željo ipak bolju igru iskoristio u finišu prvog poluvremena.

Prvo je udarac Krpića nakon prekida čudesno skinuo Bilobrk, ali nakon kornera vratar Širokog je konačno savladan, a pogodio je Matej Rodin u 39. minuti za prednost od 0:1.

Do kraja prvog poluvremena Široki propušta dobru šansu preko Bagarića i na odmor se otišlo vodstvom gostiju iz Sarajeva od 0:1.

Željo je posao u ovom susretu završio za 15 minuta u drugom poluvremenu. Prvo je u 58. minuti Asim Zec iskoristio upornost Anela Šabanadžovića i lijepo je pogodio za 0:2, da bi već u narednom napadu Sulejman Krpić pogodio glavom za 0:3 nakon sjajnog centaršuta Pavića.

Gosti su u 70. minuti ostali s igračem manje. Bakrač je zaustavio Ćorića koji je krenuo prema golu i zasluženo je morao ranije pod tuš.

Pokušao je potom Široki da dođe do gola i dobije kakvu-takvu šansu za povratak u utakmicu. Međutim, nisu napravili previše i Željo se bez većih problema branio.

Imali su doduše domaći nekoliko šansi. Nisu ih iskoristili i ostalo je 0:3, pa Željo na prvenstvenu pauzu ide kao vodeća momčad Premijerlige. Širokom je ovo prvi poraz u sezoni. Štoviše, u četiri prethodna domaća susreta nisu primili gola, a u ukupno sedam prethodnih prvenstvenih dvoboja njihova obrana je tek dva puta kapitulirala, a evo u susretu sa Željom za svega sat vremena igre čak tri puta.

Premijerliga BiH, 8. kolo:

Široki – Željezničar 0:3 (Rodin 39′, Zec 58′, Krpić 60′)

NK ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Matić, Barišić, Ćorić, Čabraja, Babić, Ćorluka, Kovačić, Begonja, Bagarić, Marković. Šef stručnoga stožera: Denis Ćorić.

FK ŽELJEZNIČAR: Kjosevski, Stevanović, Pavić, Čurjurić, Bakrač, Krpić, Blagojević, Zajmović, Šabanadžović, Veselinović, Rodin. Šef stručnoga stožera: Milomir Odović.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});