fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Široki i Zrinjski odbili poziv Sarajeva na ‘sastanak premijerligaša’

Autor:

FK Sarajevo pozvao je prije nekoliko dana članove Premijer lige na sastanak uoči završnice prvenstva.

Sarajevo je nakon utakmice u Mostaru protiv Zrinjskog (1:1) odlučilo reagirati i pozvati ekipe na sastanak o budućnosti Premijer lige.

“Svjesni stanja u kojem se nalazimo, službenih lica i predstavnika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine te njihove direktne veze sa klubovima koji se natječu u “elitnom” rangu, FK Sarajevo obavještava navijače i javnost da neće nijemo promatrati ovakve situacije.

FK Sarajevo će početkom narednog tjedna uputiti službeni poziv za sastanak predstavnicima svih premijerligaša u cilju pronalaska rješenja neregularnosti sa kojima se susrećemo u svakom kolu, a koje direktno narušavaju integritet natjecanja”, priopćeno je iz dvostrukog uzastopnog prvaka BiH.

Na sastanku koji bi se trebao održati danas neće biti predstavnika NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski koji su povodom toga izdali službeno priopćenja, a koja prenosimo u cijelosti!

Priopćenje NK Široki Brijeg

Obavještavamo cjelokupnu sportsku javnost kako predstavnici NK Široki Brijeg neće nazočiti današnjem sastanku iniciranom od strane FK Sarajevo, a za koji smo dobili poziv dana 26. travnja 2021. godine, piše Dnevnik.ba.

S obzirom na okolnosti u kojima je iniciran sastanak (nezadovoljstvo suđenjem na pojedinim utakmicama), mišljenja smo kako bi razgovor o predloženim temama koje smo naknadno dobili mogao biti čak kontraproduktivan.

Također, mišljenja smo kako bi predložene teme sastanka trebalo kvalitetno pripremiti i raspraviti na koncu sezone u atmosferi bitno drugačijoj od one u kojoj trenutačno svi zajedno egzistiramo.

Napominjemo kako ostajemo otvoreni za daljnje korake i podržavamo inicijativu za osnivanjem Udruge premijerligaša i svih koraka koji će doprinijeti podizanju kvalitete domaćeg nogometa.

Priopćenje HŠK Zrinjski

“HŠK Zrinjski želi obavijestiti javnost da je odbio poziv FK Sarajevo  na zajednički sastanak klubova m:tel Premijer lige BiH.

Iako je naš klub uvijek spreman na konstruktivan razgovor, pogotovo o temama koje su navedene u dostavljenom dnevnom redu – “Premijer liga u budućnosti” i “Osnivanje Udruge premijerligaša”, HŠK Zrinjski najiskrenije vjeruje da o tako ozbiljnim temama treba razgovarati hladne glave i prilikom relaksiranih odnosa, a svi smo svjedoci da to danas, nažalost, nije slučaj.

Naime, tako ozbiljne teme su iznimno važne i kao takve zaslužuju ozbiljnu pripremu, a nikako ne ad hoc prijedloge i to u trenutku kada najmanje razgovara o konstruktivnim idejama za dobrobit Premijer lige.

Stoga smo predložili da se navedeni sastanak prolongira za početak lipnja, odnosno nakon završetka aktualne sezone” -priopćeno je iz redova šesterostrukog prvaka BiH.

Sarajevo je u međuvremenu dobilo odbijenicu i od gradskog rivala Željezničara.

Zanimljiva je jedna stvar a to je, kako u vrijeme dok su Sarajlije imale 13 bodova viška u odnosu na konkurenciju, a dok su se slične stvari događale i tada, nisu sazivali sastanke ni dizali prašinu.

Kako god, nastavak prvenstva koje utakmicom 28. kola na stadionu Rođeni između Veleža i Borca, donijet će mnogo uzbuđenja. HŠK Zrinjski svoj meč igra na Pecari protiv Širokog Brijega u subotu u 19h.

Autor:
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});