fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Jabuka.tv

Široki nastavio negativan niz. Rudar nakon preokreta slavio na Pecari

Autor: Dnevno.ba

Nogometaši Širokog Brijega nastavili su negativnu seriju rezultata porazom protiv posljednjoplasiranog Rudara na svojoj Pecari. Gosti iz Prijedora slavili su nakon preokreta rezultatom 1:3 u sklopu 27. kola Premijer lige BiH.

Bila je ovo prva utakmica nakon što je smijenjen donedavni trener Jure Ivanković. Ovu utakmicu je službeno na papiru zbog licence ispred domaćih vodio Ante Kokić, no, uz aut liniju je bio najaktivniji dosadašnji Ivankovićev pomoćnik Vlado Hrkać, prenosi Jabuka.tv.

U prvom poluvremenu Široki je bio puno bolja momčad na terenu. Domaći su stvorili nekoliko vrlo izglednih prigoda, ali Lukić, Valinčić i Blagaić nisu bili precizni.

I onda kad je izgledalo da će se na odmor otići bez pogodaka, jedan opasan napad domaćih u sudačkoj nadokandi završava autogolom gostujućeg braniča Marija Sajaka.

U drugom dijelu Široki je kontrolirao igru sve do 70. minute. Imali su domaći još nekoliko situacija koje su mogli bolje završiti, ali nisu uspjeli povisiti svoje vodstvo.

U posljednjih 20 minuta Rudar je počeo puno više riskirati, svjestan da mu je ovo jedna od posljednjih slamki spasa. Nakon nekoliko dobrih prigoda, gosti su u 78. minuti stigli do izjednačenja. Nakon ubačaja Kneževića iz kornera, najviši u skoku bio je Nemanja Pekija koji je glavom matirao Miškića.

Motivirani gosti su nakon toga nastavili su s pritiskom, a Širokobriježani su izgledali poput grogiranog boksača. A u 84. minuti gosti rade potpuni preokret.

Sjajni Tomislav Knežević koji je u nastavku svojim ulaskom unio puno živosti u igru Rudara, pogodio je s ruba šesnaesterca za 1:2 na semaforu.

Konačnih 1:3 postavio je Demir Jakupović u sudačkoj nadokandi. Rudar je tako upisao vrlo bitnu pobjedu, koja im može puno značiti u borbi za opstanak.

U idućem kolu, Širokobriježani će pod vodstvom novog trenera Ivice Barbarića u goste novom prvaku BiH Zrinjskom, dok će Rudar na svom travnjaku dočekati jednog od konkurenata u borbi za opastanak, tuzlansku Slobodu.

ŠIROKI BRIJEG: Miškić, Medić, Jurić, Žulj, Čuljak, Begić, Vukoja, Blagaić, Valinčić, Mujan, Lukić

RUDAR PRIJEDOR: Ščekić, Asani, Sadiku, Pavlović, Sajak, Hodžić, Zekanović, Jakupović, Santos, Mandić

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});