fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Facebook

ŠIROKI OTVARA SEZONU PROTIV IGMANA! Medić: Široki ne zaslužuje mjesto iz prošle sezone i svi znamo što predstavlja

Autor: dnevno.ba

U 1. kolu m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši NK Široki Brijeg novu sezonu otvaraju gostovanjem kod novoga premijerligaša FK Igman Konjic.

Desni bočni igrač Širokog Kristijan Medić kazao je u izjavi za Fenu kako su pripreme bile nešto kraće nego inače te da će u novoj sezoni pokušati ostvariti što bolje rezultate.

– Na početku sezone radilo se jako dobro i nadam se da ćemo to pokazati na terenu. Situacija je takva da moramo gledati sebe i raditi više kako bismo ostvarili što bolje rezultate. Idemo utakmicu po utakmicu i nadam se što boljem plasmanu – istaknuo je Medić.

Naglasio je da nisu imali velikih problema s ozljedama i izostancima igrača.

–  Nismo imali problema s ozljedama, a jedini koji nedostaje zbog ozljede je kapetan Musa. Nadam se da ćemo se kompletirati do drugog kola kako bismo svi treneru bili na raspolaganju – rekao je desni bočni igrač Širokog.

Također je otkrio kako među igračima vlada dobro raspoloženje i da su se kvalitetno pripremili za prvenstvo.

–  Atmosfera je dobra, pripreme su iza nas, dobro smo radili i svi jedva čekamo početak prvenstva i same utakmice – dodao je Medić, naglasivši kako se nada pozitivnom rezultatu kako bi momčad još više podigla samopouzdanje na početku prvenstva.

Govorio je i o samoj momčadi koja je dosta promijenjena u odnosu na prošlu sezonu.

– Sigurno smo svima nepoznanica. Klub je napustio velik broj igrača, a isto tako su došli novi igrači koji su željni dokazivanja i koji imaju kvalitetu. Novim igračima želimo pomoći da se u što kraćem vremenu prilagode… Široki ne zaslužuje mjesto iz prošle sezone i svi znamo što predstavlja – ističe Medić.

Za sutrašnjeg protivnika kaže da o njima ne zna puno i da će utakmica biti teška.

– O momčadi ne znamo puno, sigurno da smo nepoznanica jedni drugima. Doveli su par iskusnih igrača što zaslužuje poštovanje. Što se tiče utakmice, sigurno neće biti lako, posebno jer je prva utakmica, a i zbog samog termina. Nadam se da ćemo na najbolji način otvoriti prvenstvo, dati sve od sebe i zabilježiti pozitivan rezultat – zaključio je Medić.

Za utakmicu s konjičkim Igmanom zbog neriješene papirologije neće konkurirati Cyrille Kpan, Bruno Oliveira, Alisson Taddei, Petar Turković i Ivan Pranjić, ozlijeđeni Božo Musa i Nicholas Llanos, te Vinko Rozić.

Utakmica na MGM Farm Areni u Doboju kod Kaknja na rasporedu je u subotu, 16. srpnja, s početkom u 17 sati, a pravdu će dijeliti Irfan Peljto iz Sarajeva.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});