fbpx

ŠIROKOBRIJEŽANI NASTAVLJAJU SVOJ NIZ POBJEDA: Široki slavio protiv Proma na Pecari

Autor: dnevno.ba

U prvom susretu 13. kola košarkaškog prvenstva BiH Široki je na Pecari bez većih problema svladao Promo Donji Vakuf rezultatom  93:78 protiv KK Promo.

Zahvaljujući novoj pobjedi Široki se izdvojio na vrhu ljestvice s omjerom pobjeda i poraza 10-2, dok je Promo na omjeru 5-7.

Trener Proma Slobodan Ninić kazao je nakon susreta kako njegova momčadi, s obzirom na probleme sa zdravljem igrača, nije mogla pružiti jači otpor domaćinu.

– Široki nije bez razloga toliko godina bio prvak i ovo je jedna vrhunska sportska organizacija. U prvom dijelu su napravili značajnu rezultatsku razliku. Mi smo imali značajnih problema sa zdravljem igrača. Nakon ove utakmice ostaje nam da se pripremamo za sljedeće izazove i protivnike kako bismo ostvarili zacrtani cilj i izborili opstanak u ligi – kazao je Ninić.

Branič Širokog Ivan Kučan bio je zadovoljan večerašnjom izvedbom:

– Odigrali smo kvalitetnu utakmicu, obrambeno i napadački u svakoj četvrtini. Ova pobjeda je iza nas i idemo utakmicu po utakmicu i pobjedu po pobjedu. Sljedeći izazov je kup utakmica protiv Zrinjskog i nadamo se pobjedi.

(FENA)

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI