fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

SLAVEN BILIĆ JE BJESNIO NAKON UTAKMICE: ‘Tu sam snimku pogledao više puta i očigledno je da je bio penal’

Autor: dnevno.ba

Slaven Bilić može naći slabu utjehu kako je njegova momčad odigrala dobro protiv Uniteda pošto je izgubio važan susret a niti sudačke odluke nisu mu išle nimalo u korist.

WBA je tako poražen golom iz penala ali na utakmici je bilo više spornih situacija koje su razljutile Slavena pa je ovaj iskalio frustracije na bocama vode pored terena.

Nakon utakmice nezadovoljstvo Super Slava se nije stišalo a njegove izjave još će se komentirati.

”Šteta, igrali smo dobro. Imali smo nekoliko prilika za gol. Bili smo u utakmici. Rekao sam momcima da sam razočaran jer smo zaslužili nešto više iz ove utakmice”, rekao je nakon utakmice Bilić pa se prebacio na sporne detalje oko poništenog penala za WBA,

“Jako sam razočaran tom odlukom. Osjećao sam se kao da smo “mali West Brom “. Sve ključne odluke dosuđene su protiv nas. Tu sam snimku pogledao više puta i očigledno je da je bio penal. Ne razumijem zašto je sudac promijenio odluku.”

Jednako tako Slaven je imao problema s događajem prije penala za ManU:

”Bila je to čista ruka, nažalost, bila je to nesreća, ali penal je čist. Međutim, prije toga je bio čisti faul na Conoru Gallagheru. Umjesto 1:0 za nas, Bilo je 1:0 za njih. Nevjerojatno. Kada igrate protiv Manchester Uniteda u gostima to je ogromna razlika.”

WBA je naravno i dalje u zoni ispadanja a što će biti s karijerom bivšeg izbornika na Otoku ostaje za vidjeti.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});