fbpx
Nedim Grabovica

Snimak borbe Denisa Stojnića i Ricca Rodrigueza na TV Pink BH

Autor: B.Kvesić

SARAJEVO - Televizija Pink BH u ponedjeljak, 22. lipnja od 22:00 sati donosi snimak borilačkog spektakla održanog u dvorani KSC Skenderija „Bosnian Fight Championship 2“.

Denis Stojnić, naš najbolji i najpopularniji MMA borac u zanimljivoj borbi sa Riccom Rodriguezom raščistio je ono što je ostalo kontroverzno u njihovom posljednjem susretu prije dvije godine kada je sudac prekinuo borbu prerano, nakon čega je rezultat promijenjen iz pobjede Stojnića u No Contest.

U revanšu na „Bosnian Fight Championship 2“ Stojnić je pobjedom dokazao da je najbolji bh. MMA borac pobijedivši Amerikanca Rodrigueza nokautom u drugoj rundi. Stojnić je bio bolji i u prvoj rundi i zadao je Rodriguezu mnogo više udaraca. Od samog početka druge runde naš borac je dominirao, bacio je Rodrigueza na pod i zadao mu u parteru desetak raznovrsnih udaraca nakon čega je sudac prekinuo meč i pobjeda je zasluženo pripala Denisu Stojniću.

Osim meča zvijezda večeri Stojnića i Rodrigueza gledatelji TV Pink BH takođe će moći pogledati i uvodne borbe gdje su pobjede zabilježili Mateo Ličević, Ante Miličević, Mahir Turko, Josip Artuković, Martin Brahnio, Adnan Nane Alić, dok je meč po K-1 pravilima između Bojana Bekonje i Holanđanina Ruda Van Noja završen bez pobjednika.

Autor: B.Kvesić

ZADNJE VIJESTI