SRBIJA: Treneru Dinama zapaljen automobil

Autor: dnevno.ba

Treneru srbijanskog Dinama iz Vranja Draganu Antiću u nedjelju oko pet sati ujutro zapaljen je automobil na parking garaži kod hotela "Vranje", blizu njegovog stana, saopćio je klub.

Trener drugoligaša rekao je da se radi o istim osobama koje su prošle nedjelje lijepile plakate na stadionu, na kojima su bile prijeteće poruke.

– Postoje video zapisi sa kamera, na kojima se vidi ko je lijepio plakate, s tim što te osobe još uvijek nisu procesuirane. Nemam dilemu ko stoji iza ovoga. To sam rekao i prošle sedmice za plakate. Ja u Vranju nemam neprijatelje, nikome ne dugujem ništa. Vjetar duva iz Surudlice, rekao je Antić.

Antić je prethodnih godina otvoreno govorio o tome da se porodica Tončev iz Surdulice, koja vodi tamošnji Radnik, obrušila na njegov klub i naizvao je “karcinomom srpskog fudbala”. 

Fudbalski savez Srbije je prije dvije godine izrekao Antiću jednu od najoštrijih kazni, kada mu je 15 mjeseci zabranila obavljanje svih dužnosti zbog iznošenja kleveta i povlačenja ekipe sa terena.

Također, na njegov račun su iznošene ozbiljne optužbe da je u poluvremenu utakmice svog tima protiv Spartaka pretukao svog igrača, Luku Ratkovića, prenosi Mondo.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI