fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Srpski stoper koji se zakačio s Prosinečkim – Imao sam tumor veličine šake

Autor: Dnevno.ba

ST. GALLEN - Milan Vilotić, 32-godišnji je srpski stoper koji trenutačno igra za švicarski St. Gallen. U razgovoru za VICE Serbia pričao je o svojoj najtežoj utakmici, borbi protiv karcinoma.

“Otišao sam na preglede i doktori su postavili krivu dijagnozu. Rekli su da je to bezazleno i da ne treba ništa dirati. Šest mjeseci poslije maligni tumor je izrastao u veličinu šake. Bolovi su bili nepodnošljivi, nisam mogao spavati, trenirao sam pod lijekovima. Bio sam zaluđen da moramo napraviti dobar rezultat u kvalifikacijama za Europu. Kad smo ispali, sjedio sam u svlačionici i shvatio da se pola utakmice ne sjećam od bolova.”

Nastupajući za Zvezdu ostao je upamćen kao igrač koji je imitirao Roberta Prosinečkog koji je tada bio trener.

“Daleko od toga da sam ga imitirao. Nikad se nisam postavljao iznad nekoga. Moj karakter i energija su odudarali od energije koju nosi Prosinečki. Dobar trening i motivirana grupa su ključ uspjeha. Igrači bi morali znati put kojim se ide, da znaju zašto su došli na trening. Meni je djelovalo u tom trenutku da se kod Prosinečkog to nije znalo. Sve je kulminiralo oduzimanjem kapetanske trake.”

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});