Stigla potvrda iz UEFE: U petak u Nyonu ždrijeb nogometne Lige Prvaka

Autor: dnevno.ba

Početkom kolovoza nastavlja se ovogodišnje izdanje Lige prvaka u potpuno novom formatu a sve zbog pandemije koronavirusa. Turnir bi se trebao odžati od 12. do 26. kolovoza. No prije toga se još moraju odigrati preostale utakmice osmine finala.

Uefa je na svojim stranicama  objavila da će se ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka održati u petak (10. srpnja) u Nyonu. Dosad su mjesto među osam najboljih europskih klubova, a prije korona- krize i prestanka natjecnaja izborili Atalanta, Atletico Madrid, Leipzig i PSG, dok još uzvrat moraju odigrati Bayern München – Chelsea (3-0), Barcelona – Napoli (1-1), Manchester City – Real Madrid (2-1) te Juventus – Lyon (0-1).

Termini tih dvoboja su 7. i 8. kolovoza, dok će četiri dana kasnije u Lisabonu početi završni turnir Lige prvaka kojim se Uefa odlučila završiti ovu sezonu. Utakmice će se igrati na stadionima Benfice i Sportinga (u svakoj fazi po jedna utakmica na ispadanje), od 12. do 15. one četvrtfinalne, 18. i 19. polufinalne te finale Lige prvaka predviđeno je za 23. kolovoza.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI