fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ŠTIMAC UPOZNAO POSEBNOG MARADONU: ‘Njegovo srce bilo je od čistog zlata!’

Autor: dnevno.ba

Susreti s Diegom Maradonom uvijek su bili posebna stvar, a njegovu posebnost dobro je upoznao i Igor Štimac, koji se nakon smrti argentinske legende prisjetio svojih okršaja s velikim majstorom na terenu.

No, to nije bilo sve što o Maradoni pamti bivši veliki hrvatski reprezentativni obrambeni igrač, a kasnije i izbornik Vatrenih.

U tekstu na službenoj stranici Indijskog nogometnog saveza, gdje danas radi kao izbornik tamošnje reprezentacije, Štimac se prisjetio kako je upoznao i drugačijeg Maradonu. Bilo je to prije četiri godine u Zagrebu, kada je Argentina pobjedom nad Hrvatskom došla do svojeg prvog naslova u Davis Cupu.

Taj teniski uspjeh bio je poseban za sve Argentince, a ni s Maradonom nije bilo ništa drugačije. Veliki Diego uvijek je bio uz svoje sunarodnjake s reketom i u Zagrebu je baš uživao.

‘El Diego’ je imao srce od čistog zlata. On nije razmišljao dvaput prije nego pusti emocije iz sebe. Nikad nije brinuo o tome kako će ga ljudi procjenjivati. Živio je na svoj način, tako je i otišao, šokirajući sve nas’, napisao je Štimac.

Bivši hrvatski reprezentativni stoper i izbornik sjetio se da je Maradona skakao kao malo dijete dok je Argentina otišla do kraja u Davis Cupu, u vikendu kojeg se posebno sjeća.

‘Nisam mogao ni pomisliti da će to biti naš posljednji susret. Tada smo navijali za različite momčadi, ali zajedno smo prošli puno tema, od politike do nogometa’, približio je Štimac svoje dojmove iz zagrebačkih dana iz 2016. s argentinskom legendom.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});