fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Što će otkriti Mura, je li Vukas već otkrio sve karte za Akademiju?

Autor: Dnevni list

MOSTAR - Moguće je da smo startnu postavu za premijeru u Makedoniji već vidjeli – u onom porazu protiv Intera. Postava iz prvog dijela utakmice u Zaprešiću jako se dobro nosila sa hrvatskim prvoligašem

Preostalo je još devedesetih ovotjednih probnih minuta, a onda, idućeg tjedna – starta ono pravo. Što od Zrinjskog možemo očekivati u srijedu kontra Mure, u generalki za Akademiju Pandev?

Još je malo ostalo, još deset dana do premijere Zrinjskog u novoj sezoni. Dogodit će se to u Skoplju, gdje onog tamo četvrtka 11. srpnja čeka Akademija Pandev. Prvi je to meč u ovom bosanskohercegovačko-makedonskom duelu 1. kola kvalifikacija za Europsku ligu, utakmica koja bi mogla i značajno usmjeriti razrješenje ove borbe za još dvije utakmice na međunarodnoj sceni, za još novca, za bolji status idućih sezona. I kako ju Zrinjski dočekuje? Teško je reći. U prvoj je utakmici bh. viceprvak srušio je Krško 5:1, u drugoj od tri prije Akademije, izgubio je zaprešićkog Intera 1:2.

Krško

Protiv Krškog, to je bila klasična uvodna utakmica priprema. Trener Haris Vukas u dva je poluvremena na teren poslao dvije različite momčadi. U prvom dijelu zaigrali su Brkić – Kadušić, Jakovljević, Barbarić, Stanić – Savić, Šovišić, Čirjak – Mašić, Govedarica – Hadžić, u drugom Topolović – Barišić, Krešić, Gojković, Stojkić – Rustemović, Pezer, Čurjurić – Mandić, Bencun – Lendrić. Obje momčadi igrale su u 4-3-2-1 sustavu, a na kraju je zapravo bilo suvislo izvlačiti neki poseban zaključak, osim toga da su strijelci bili, jako, jako raspoloženi. Doduše, da su bili raspoloženiji – zabili bi još dva promašena penala.

Inter

Protiv Intera, Vukas je mijenjao sastav, a očekivano – odustao je od ideje dvije različite momčadi u dva poluvremena. Ipak je morao početi tražiti startnu postavu za Akademiju, a ona je u Zaprešiću izgledala ovako: Soldo, Kadušić, Jakovljević, Barbarić, Rugašević, Rustemović, Šovšić, Čurjurić, Mandić, Govedarica i Hadžić. Od prve minute nastavka na terenu su se našli Gojković (Barbarić), Barišić (Kadušić), Čirjak (Šovšić) i Lendrić (Hadžić), dok je u završnici prvog dijela umjesto Govedarice (crveni karton) ušao Bencun. Do kraja su priliku još dobili Topolović (Soldo), Čeliković (Jakovljević) Krešić (Rugašević), Savić (Rustemović), Pezer (Čurjurić) i Stanić (Mandić). Zrinjski je ovog puta iskoristio penal (za izjednačenje u prvom dijelu), a to je bio jedini gol koji je zabio – nasuprot dva koja je primio.

Mura

Što onda očekivati protiv Mure? Hoće li Vukas tada otkriti karte? Bilo bi logično da to napravi, ipak je riječ o generalnoj probi pred početak sezone. A kako će izgledati ta startna postava? Možda napravi male korekcije u odnosu na zadnju utakmicu, a moguće da će to biti i identičan sastav koji je krenuo protiv Intera… moguće je da je Vukas zapravo već otkrio karte – samo to, jasno, nije razglasio na sva zvona.

Autor: Dnevni list
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});