FOTO: MIli Marušić

Sve od sebe za pobjedu nad Sarajevom

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Iako bez, kako je kazao trener Goce Sedloski na konferenciji za novinare, tri ključna igrača – Matića, Bagarića i Pamića, optimizma na Pecari, kada je u pitanju ishod derbija protiv Sarajeva, ne manjka. S druge strane, svi su još u šoku zbog iznenadne smrti mladog vratara Krešimira Bandića, ali i najavljuju kako će s mislima na pokojnog „Ketu“ dati sve od sebe za pobjedu u derbiju.

„ Mi smo Široki, igramo kući i ne bojimo se nikoga. Sarajevo je vodeće na tablici, već su praktično prvaci, imaju kvalitetnu momčad, posebice u ofenzivnom dijelu, cijenim ih, ali, opet, neću se baviti previše s njima. Široki će igrati svoju igru, i ne pomišljamo se braniti, nego ćemo uz maksimalan angažman i ofenzivu pokušati doći do sva tri boda. Protiv Zrinjskog smo pokazali da se možemo nositi sa svima, tako da ćemo i protiv Sarajeva ići na pobjedu za očuvanje trećeg mjesta pred početak zadnje trećine prvenstvene utrke“ – kategoričan je bio Sedloski.

Luka Begonja također se kratko osvrnuo na derbi protiv Zrinjskog, ustvrdivši da, ako se ponovi htijenje, želja i angažman iz tog susreta, onda neće izostati pozitivan rezultat protiv Sarajeva.

Sličnog razmišljanja bio je i Petar Franjić:

„Za derbije se živi. Protiv Sarajeva će trebati dati i više od 100 posto za pobjedu, ali imamo odličnu momčad i možemo pobijediti svakoga pa tako i Sarajevo“.

PL BiH: Otvara li Sarajevo u nedjelju šampanjac na Pecari?

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI