fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Taekwondo klub “Poskok-Kočerin” u novom ruhu

Autor: Dnevno.ba

KOČERIN - Nakon nešto više od godinu i pol dana nakon pokretanja taekwondo sporta u širokobriješkoj Mjesnoj zajednici Kočerin može se reći da je projekt uspio i da su u taekwondo klub „Poskok-Kočerin“ udareni čvrsti temelji a pred klubom je blistava budućnost.

U klubu trenutno trenira više od 20 djece a neki od njih već su se okitili medaljama na Prvenstvima u BiH kao i međunarodnim natjecanjima. Mladi sportaši imaju dobre uvjete za trening koje im je pružila O.Š. Kočerin a vode ih licencirani treneri iz Posušja Petar i Danijel Boban.

Predsjednik kluba Jozo Mikulić sa upravom kluba i sponzorima pobrinuo se da se za klub i njegove članove nabavi potrebna oprema za trening kao i klupske trenerke u kojima će predstaljati klub na natjecanjima. Do kraja godine članove kluba očekuje polaganje za učeničke pojase kao i nekoliko međunarodnih natjecanje te Prvenstvo Herceg Bosne.

Kočerin je poznat po sportskim talentima a nekoliko njih se nalazi i u taekwondo klubu „Poskok-Kočerin“. Ovaj mladi sportski kolektiv jedini je registrirani na području Kočerina a njegov razvoj ide uzlaznom putanjom što pokazuju i do sada ostvareni rezultati.

Pozivaju i ovom prilikom sve školarce koji se žele baviti ovim olimpijskim sportom da im se pridruže na treninzima koji se odvijaju utorkom, četvrtkom i petkom od 13.00 do 14.30 u O.Š. Kočerin.

“Ovim putem želim se zahvaliti gradu Širokom Brijegu i Županiji zapadnohercegovačkoj kao i ostalim sponzorima, koji su prepoznali ozbiljnost i rezultate te financijski pomogli u radu kluba. Nadamo se da će to činiti i ubuduće i svima se iskreno zahvaljujem u svoje osobno i u ime naših mladih sportaša. Na poseban način želim se zahvaliti Tomislavu Mikuliću, sinu našeg emigranta iz Švedske koji je sponzorirao trenerke za članove kluba i trenere. Želim istaknuti da cijele ove priče oko TKD „Poskok-Kočerin“ nebi bilo bez iskusnog stručnog tima iz Posušja na čelu sa Petrom Bobanom i službenim trenerom kočerinskog Kluba Danijelom Bobanom pa im se u ime svih nas Kočerinjana iskreno zahvaljujem”, kazao je za Dnevno.ba portal Jozo Mikulić, predsjednik TKD “Poskok-Kočerin”.

“Nakon što smo stekli osnovne uvjete za održavanje treninga krenuli smo u taj projekt pa smo nakon godinu dana djelovanja u Kočerinu dotadašnju sekciju registrirali kao samostalni klub. Drago mi je da su mladi u Kočerinu dobili priliku upoznati ovaj prelijepi olimpijski sport i borilačku vještinu. Za to su najzaslužniji predsjednik kluba Jozo Mikulić i Željko Slišković, ravnatelj O.Š. Kočerin koji se zajedno s ostalim roditeljima i upravom kluba jako trude da osiguraju našim sportašima što bolje uvjete za njihov razvoj i sportske rezultate. Zahvaljujem im se na tome u svoje ime i u ime cijele tekwondo obitelji koja broji preko 100 milijuna članova na svim kontinentima svijeta”, rekao je Petar Boban, mentor u klubu.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});