fbpx
Screenshot

TONI KUKOČ: ‘Jordan me zvao na golf na Floridu, nadam se da idem’

Autor: dnevno.ba

Jordan je mnogo zarađivao od sponzorskih ugovora pa je danas na Forbsovoj listi milijardera. Tijekom igračke karijere pisalo se da ima problema s kockom. Kukoč je u intervjuu za Večernji list takve navode demantirao.

“Postoji jedna teorija u vezi s vrlo uspješnim ljudima, a ona kaže da te ljudi jedno vrijeme vole, a onda im to dosadi pa ti traže nedostatke. Da Michael je imao problema s kockanjem, onda bi sigurno počeo prodavati kuću, automobile… što se nije dogodilo. Sve to bila je posljedica njegovog natjecateljskog duha i, što god da bi zaigrao, pa tako i neku igru u kockarnici, on bi silno želio pobijediti. Isto tako, Michael je bio dovoljno pametan da to ne pokušava u nečemu u čemu nema izgleda, recimo da se utrkuje u Formuli 1, nego tamo gdje donekle ima kontrolu. On ne bi “gemblao” tamo gdje nema izgleda.

Osim klupskih boja, Jordana i Kukoča veže i jednako velika strast prema igranju golfa, sporta u kojem je čak bio i amaterski prvak Hrvatske.

“Dok je Michael živio u Chichagu, znali smo igrati golf, ali nikad jedan protiv drugoga, nego u paru. Jedne godine činili smo par na njegovom humanitarnom turniru i bili smo pobjednici. Michael me zvao prije mjesec dana da mi kaže kako je na Floridi napravio svoj teren i da dođem igrati kod njega, što ću, ja se nadam, i učiniti kada ovo s koronom prođe”.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI