fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

TRENER OMONIJE “Izbacili smo Zvezdu, možemo i Dinamo”

Autor: Index.hr

Ciparska Omonia, idući protivnik Dinama u kvalifikacijama za Ligu prvaka, sezonu je otvorila osvajanjem domaćeg superkupa, pobijedivši u finalu Anorthosis boljim izvođenjem kaznenih udaraca. Nakon 90 minuta bilo je 1:1.

Pogodak za Omoniju zabio je srpski napadač Marko Šćepović, a junak je bio vratar Fabiano, koji je obranio tri jedanaesterca u raspucavanju. Slično je napravio i lani u trećem pretkolu Lige prvaka protiv Crvene zvezde, kada je nogometašima beogradskog kluba obranio dva penala. Svih 90 minuta za Omoniju odigrao je i bivši nogometaš Dinama Jan Lecjaks.

Idući izazov ciparske momčadi jest ogled protiv Dinama u utorak, a njezin trener, legendarni norveški nogometaš Henning Berg, najavio je taj susret.

“Sretni smo što smo pobijedili i osvojili superkup na početku nove sezone, a nadam se da ćemo uskoro biti na razini prošle. Što se tiče početka u Ligi prvaka, igramo s Dinamom, to je vrhunska momčad, koja je prošle sezone pobijedila Tottenham. Bolji su od nas, ali u nogometu se svašta može dogoditi i mi se možemo kvalificirati u Ligu prvaka. To je naša želja”, rekao je Berg.

Ranije je isticao da je Dinamo znatno skuplja ekipa, ali da Omonia ima šanse.

“Dinamo ima budžet deset puta veći od našeg, ali borit ćemo se svom snagom. Prošle sezone uspjeli smo izbaciti Crvenu zvezdu i poljsku Legiju, što je za nas bilo veliko iskustvo. Svaka utakmica je teška, a bit će i ove u drugom pretkolu.”

Prvi susret igra se u utorak u 20 sati na Maksimiru, dok je uzvrat tjedan dana kasnije u Nicosiji od 17 sati.

Autor: Index.hr
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});