fbpx

Tri zlata za HCK Široki na natjecanju u Beogradu

Autor: Dnevno.ba

BEOGRAD - Hrvatski cheerleading klub Široki sudjelovao je proteklog vikenda na velikom Internacionalnom Cheer openu u Beogradu. Natjecanje se održalo u Sportskom centru Master i na njemu je sudjelovao velik broj sportaša iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Grčke, Norveške, Ukrajine itd. Samo natjecanje je trajalo 2 dana i na njemu je sudilo čak 14 sudaca iz Srbije, Bosne i Hercegovine te Amerike.

Hrvatski cheerleading klub Široki se natjecao u 3 discipline od čega su ukupno osvojili 3 zlata. Iva Hrkać osvojila je zlato u kadeti solo, Petra Rezo i Nikolina Bubalo u kadeti duo freestyle pom te Natalija Galić u juniori solo. Moramo napomenuti da je Ivi Hrkać ovo prvi nastup u solo disciplini kao i Nikolini Bubalo u freestyle pom disciplini, a Petri Rezo prvo cheerleading natjecanje uopće.

U sklopu Internacional Cheer Opena održana je i Europska liga za juniore i seniore koju je sudilo 7 sudaca među kojima i naša sutkinja Nikolina Čolak koja je ujedno bila i glavni sudac.

Ekipa iz Hrvatskog cheerleading kluba Široki se odlično provela u Beogradu, jako lijepo su bili primljeni od strane domaćina. Smješteni su bili u samom centru Beograda u Knez Mihailovoj te su u slobodno vrijeme posjetili i Kalemegdan park, ističe se u priopćenju ovog kluba.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI