fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Instagram

UKIDA SE ZABRANA: Novak Đoković dobit će dopuštenje za igranje na Australian Openu

Autor: Dnevno.ba

Srbijanski tenisač Novak Đoković je Australian Open i US Open propustio jer se ne želi cijepiti, ali posebno je puno bure u javnosti podignula saga koja se krajem siječnja odigravala u Australiji. Kako nije imao potvrdu o cijepljenju, prvo je bio u pritvoru na aerodromu pa u hotelu za imigrante koji nije smio napustiti.

Australske vlasti su ga u konačnici deportirale iz zemlje zbog prijetnje za zdravlje stanovnika. To je značilo kako se tri godine neće smjeti vratiti u Australiju i da vrlo vjerojatno više nikada neće zaigrati na Australian Openu čiji je najuspješniji tenisač u povijesti s devet titula, ali čini se kako se u ovih sedam mjeseci dosta toga promijenilo.

Kako piše Harald Sun, srpski tenisač dobit će dopuštenje za nastup na Australian Openu sljedeće godine. Sam turnir nije bio upitan ni ove godine. Dobio je dopuštenje za nastup, ali nije smio ući u državu i slobodno se kretati jer se nije cijepio. Problem je trogodišnja zabrana, a isti portal piše kako su Australci spremni ukinuti je Novaku zbog njegovog značaja za tenis.

Novak bi se mogao vratiti u zemlju koja ga je deportirala, ali pitanje je želi li.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});