fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Uzbudljiv nogometni rujan na Novoj BH

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Nova BH kao ekskluzivni vlasnik prava televizijskih prijenosa najvećih sportskih događanja gledateljima u Bosni i Hercegovini priprema „vrući“ sportski rujan i donosi nastavak kvalifikacijskih utakmica nogometnih reprezentacija BiH, Hrvatske i Srbije za EURO 2020. U petom kolu kvalifikacija, ove tri selekcije očekuju po dvije utakmice od ključne važnosti za plasman na Europsko prvenstvo koje se naredne godine igra u 12 europskih gradova, a koje će također ekskluzivno prenositi Nova BH.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine igra dva važna susreta, u kojima nema pravo na kiks. Već 05. rujna na stadionu Bilino polje u Zenici, Zmajevi dočekuju selekciju Lihtenštajna, a tri dana kasnije, u gostujućoj utakmici, odmjerit će snage i protiv selekcije Armenije. Naša reprezentacija je tek peta u grupi s 4 boda koliko ima i Grčka, koju očekuje gostovanje u Finskoj. Bosna i Hercegovina mora pobijediti Lihtenštajn i Armeniju i čekati razvoj situacije u ostalim utakmicama pogotovo u dvoboju Finaca i Grka. Italija je prva u našoj grupi s maksimalnih 12, Finska ima 9, a trećeplasirana je Armenija sa 6 bodova.

Osim dvoboja BiH protiv Lihteštajna i Armenije u programu Nove BH možete pogledati i utakmice reprezentacija Srbije i Hrvatske iz grupa B i E.

Srbija na stadionu “Rajko Mitić”, 07. rujna u Beogradu u prvoj utakmici dočekuje Portugal, s kojim je remizirala na startu kvalifikacija, ali je nakon toga doživjela debakl od 5:0 u Ukrajini. Dojam je donekle popravljen pobjedom nad Litvom, ali uslijedila je selektorska promjena, pa je Mladena Krstajića zamijenio Ljubiša Tumbaković, koji će debitirati u utakmici protiv Portugala. Tri dana kasnije, 10. rujna, selekciju Srbije očekuje gostovanje u Luksemburgu. U grupi B Ukrajina je trenutno prva s 10 bodova iz četiri utakmice. Luksemburg i Srbija imaju po 4 boda, Portugal 2 iz dvije utakmice, a posljednja je Litva s jednim bodom.

U grupi „E“ Hrvatska u naredne dvije utakmice ne smije gubiti bodove. Viceprvake svijeta 06. rujna očekuje gostovanje u Trnavi protiv Slovačke, a onda i u Bakuu protiv Azerbejdžana. Vatreni su trenutno treći u grupi sa 6 bodova, koliko ima i Slovačka dok je vodeća Mađarska s 9 bodova. Vels ima 3 boda, a posljednji na ljestvici je drugi protivnik Hrvatske, Azerbejdžan koji je u prve tri utakmice doživio tri poraza. Selektor Zlatko Dalić ima određenih problema s povredama pojedinih igrača, ali usprkos tome očekivanja javnosti su da se osvoji šest bodova u naredne dvije utakmice i tako napravi veliki korak ka plasmanu na Europsko prvenstvo.

Kroz kvalifikacijske utakmice domaće i selekcije susjeda, gledatelje će voditi Sabahudin Tobalbećirević, Adis Hadžić i Denis Huseinbegović. Atraktivnog i dinamičnog sadržaja neće nedostajati ni izvan komentatorskih kabina, jer sportska redakcija Nove BH priprema i specijalne studijske emisije, prije i nakon svake utakmice, uz stručne analize i atraktivne goste. Kao medijska kuća reprezentacije Bosne i Hercegovine, Nova BH će pratiti Zmajeve i na putu u Armeniju, a reporteri Nove BH uživo će izvještavati iz Erevana, pratiti posljednje pripreme bh. selekcije kao i atmosferu uoči, ali i tijekom utakmice.

Raspored utakmica:
05. 09. – Bosna i Hercegovina – Lihtenštajn u 20.45
06. 09. – Slovačka – Hrvatska u 20.45
07. 09. – Srbija – Portugal u 20.45
08. 09. – Armenija – Bosna i Hercegovina u 15.00
09. 09. – Azerbejdžan – Hrvatska u 18.00
10. 09. – Srbija – Luxenburg u 20.45

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});