fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VAPAJ PROSINEČKOG IZ TURSKE: Nitko ništa, samo nam govore da moramo igrati!

Autor: Dnevno.ba

KAYSERI - U Turskoj se još uvijek igra nogometna liga. Robert Prosinečki trenira Kayserispor koji je na posljednjem mjestu tuskog prvenstva, ali s nizom boljih rezultata i nadom za ostanak u ligi..

U javljanju za hrvatske medije Prosinečki kaže:

„Spremamo se za nedjelju i dvoboj protiv Malatyaspora, ovdje je sve normalno, barem nas svi u to uvjerajavaju”.

Nastavlja;
„Nikakvih uputa nemamo, moramo igrati”!

Zaključuje:

„Ne, ovdje se priča o tome, prate svjetski mediji, ali zasad nikakvih uputa i poteza nema. Svakodnevno se čujem sa suprugom i djecom koja se nalaze u Zagrebu i one mi prenose informacije kako je kod kuće. U nedjelju igramo, ali bez publike na svomn stadionu”…

Za situaciju u Zagrebu gdje mu je obitelj veli:

„Situacija je s kojom se nikada nismo susreli, svaki je ljudski život dragocjen, a ovo je trenutak koji samo jako žalosti”.

Turska je zasad prijevila samo dva zaražena.

„Iskreno, to čudi. Naime, ovo je zemlja od 80 milijuna stanovnika, ali za loše vijesti još uvijek ima vremena.Nije lako preuzeti momčad na posljednjem mjestu. Da je lako, ne bi nas dopalo. Malo je vremena, a traži se da se rezultati odmah vide. Osvojili smo devet bodova u osam utakmica, sad imamo ukupno 19. Četiri boda smo udaljeni od zone koja donosi spas. Još je dosta bodova u igri, tako da je sve otvoreno”.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});