fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VASO ODGOVORIO CROATI: Znaju te samo mama i tata, neću promovirati tebe i tvog debelog menadžera

Autor: ScSport.ba

NOVI PAZAR - Još manje od dva mjeseca ostalo je do novog događaja borilačke promocije Megdan, koji će se održati u Novom Pazaru.

Događaj je zakazan za 5. travnja, a u središtu pozornosti će biti okršaj najpopularnijeg MMA borca na Balkanu Vase Bakočevića i Francisca Barrija “Croate”.

“Croata” dolazi iz Argentine, ali trenira u Hrvatskoj i nastupa pod hrvatskom zastavom, te već odavno “pršti” na relaciji ova dva borca.

Megdan bi 3. ožujka trebao objaviti najavni dokumentarac ‘Izađi mi na Megdan 7’ koji bi bio nešto po uzoru na UFC-ov “Countdown”, a objavili su već jedan njegov dio u kojemu Barrio i Vaso spominju jedan drugoga.

Naime, ovu borbu očekuju već dugo, još iz razdoblja kad su obojica bila u FFC promociji.

“Ne kažem da je loš, dobar je on borac…ono… Ima kvalitetu, ima iskustvo, ima sve, ali samo što ja mislim da sam bolji borac od njega”, rekao je hrvatski Argentinac.

“Imam bolje hrvanje, imam bolji grappling, na nogama sam isto bolji. Jači sam fizički, i to puno. On se nikada nije borio s pravim hrvačem i začudit će se kad ću ga uhvatiti kakva je to snaga”, dodao je Croat.

Bakočević je brzo odgovorio.

“Taj lik ako misli da može u bilo kojem segmentu borbe mene izdominirati, definitivno nije normalan. Riječ je o liku kojega ne zna niko. Znaju ga njegovi mama i tata. Neću ga ni ja puno promovirati njega i njegovog debelog menadžera. Ali ‘kapiram’ ja što on želi napraviti, želi se probiti preko mene kao i svi ovdje”, zaključio je Crnogorac.

Autor: ScSport.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});