VEČERAS NA POLJUDU: Sinjska glazba, mini orkestar Herceg-Bosne, lađari iz doline Neretve…

Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba

SPLIT - Split i Hrvatska, kao i cijela Herceg-Bosna spremni su za večerašnji spektakl na Poljudu. Reprezentacija se nakon četiri i pol godine vraća u ovaj predivni grad i najljepši stadion u Hrvata.

Rijeke navijača se sa svih strana od jučer slijevaju u grad podno Marjana, a kako iz prve ruke doznajemo sprema se i pregršt iznenađenja, ali na radost svih navijača i simpatizera “Vatrenih” ipak je riječ o tim pozitivnim iznenađenjima.

Ovom prilikom ćemo u dogovoru s čelnim ljudima kluba navijača “Uvijek vjerni” jedno iznenađenje otkriti, a to je večerašnji nastup legendarne Sinjske glazbe, kao i mini orkestra Herceg-Bosne, te udruge lađara iz doline Neretve.

Oni će se pojaviti u majicama kluba navijača”Uvijek vjerni”, biti će smješteni skupa s najžešćim navijačima reprezentacije na istočnoj tribini poljudske ljepotice, te dodatno podizati atmosferu koja će ionako, nema ni truna sumnje, biti nešto uistinu spektakularno i još nedoživljeno.

Što reći nego bravo za”Uvijek vjerne”, prvenstveno njihovog čelnog čovjeka Miju Šokčevića, ali i njegove glavne suradnike Željka Bulića, Ivana Šunjića, Ivicu Madžara i sve ostale, a ima ih zbilja jako puno, koji su doprinijeli cijeloj ovoj priči i stvaranja kulta reprezentacija na čemu Hrvatskoj mogu pozavidjeti i one najnogometnije zemlje svijeta, iako je teško ocijeniti da trenutno postoji netko tko je “nogometniji” od Hrvata. Pa ipak su oni drugi na svijetu.

Autor: D. Ivanković / Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI