fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VELIKI PREOKRET NA KLUPI DINAMA: Jovičević uskoro postaje bivši, Zoran Mamić vodi Dinamo u kvalifikacijama za Ligu prvaka?

Autor: dnevno.ba

Igor Jovičević nije pravo ugrijao trenerski stolac Dinama, a sve upućuje na to da se bliži izlaznim vratima.

U zadnje četiri utakmice Dinamo je izborio tek jednu pobjedu, i to u zadnjoj minuti susreta protiv Slaven Belupa, a u posljednje dvije utakmice nije zabio gol. Zvižduk nakon subotnje utakmice protiv Osijeka (0:0) bio je samo signal da se Jovičeviću okreće palac prema dolje.

U srijedu ga očekuje na papiru lakša utakmica protiv Intera i to bi trebao preživjeti, a pravi test je subota i gostovanje u Rijeci.

“Započeli smo pripreme s težim treninzima pa su možda malo noge teže. Zato nismo imali svježinu i lucidnost u završnici(…).  Mi tempiramo formu za neke druge datume i to se sad sigurno vidi, ali siguran sam da će sve biti dobro“, izjavio je Jovičević nakon kiksa protiv Osijeka i tako iznio svoje opravdanje.

Jasno je da je aludirao na kvalifikacije za Ligu prvaka koje očekuju Modre krajem kolovoza. Međutim, pitanje je hoće li tada Dinamo voditi Jovičević.

Tako je sportnews donio priču da je Jovičević ionako zamišljen kao privremeno rješenje te da će ga naslijediti Zoran Mamić. Navodno se u Dinamo nisu usudili postaviti Mamića nakon smjene navijačima omiljenog Nenada Bjelice, no u trenutku kad su kola krenula nizbrdo Mamić mlađi bi se mogao ukaziti kao spasitelj.

Dinamo će kvalifikacije za Ligu prvaka početi u drugom pretkolu, a predviđeni termini za utakmicu su 25. i 26. kolovoza.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});