fbpx

Veliki problemi u NK Široki Brijeg

Autor: Dnevno.ba

ŠIROKI BRIJEG - Nogometaši Širokog Brijega vrše posljedje pripreme pred nastavak sezone u Premijerligi Bosne i Hercegovine.

Jučer i danas je odrađen po jedan trening a istima nije prisustvovao trener Toni Karačić kojeg su viroza i temperatura prikovali za krevet.

Umjesto njega treninge je vodio njegov prvi pomoćnik Jure Ivanković, a asistirali su mu braća Frano i Vlado Hrkać, te trener vratara Nenad Džidić.

“Moji suradnici vode treninge bez mene. Sve smo pripremili i dogovorili, sve će biti u redu. Mene je uhvatila viroza, imam visoku temperaturu i moram mirovati. Vjerujem kako neće dugo potrajati. Moram se izliječiti jer ovakav i ne smijem među igrače kako ne bih virozu prenio na njih”, kazao je Karačić.

Inače, Široki Brijeg proljetni dio prvenstva u Premijer ligi BiH otvara u nedjelju kada na Pecari igra protiv Borca, podsjeća SportSport.ba.

Širokobriježani se nakon prvog dijela sezone nalaze na 7. poziciji u Premijerligi BiH s 27 osvojenih bodova što je rezultat ispod njihovih očekivanja pred početak tekuće sezone.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI