fbpx

VELIKO BARCINO POJAČANJE NA PREDSTAVLJANJU: ‘Zaljubljen sam u Barcelonu i dolazak u ovaj klub je ostvarenje svih mojih snova.’

Autor: dnevno.ba

Miralem Pjanić je u Barcelonu došao iz Juventusa uz odštetu od 60 milijuna eura i mladog Arthura Mela, a još bi Talijanima moglo sletjeti oko 5 milijuna bonusa. Pjanić je tako postao najskuplji bosanskohercegovački igrač svih vremena, a za Barcelonu je potpisao na četiri godine uz odštetnu klauzulu od 400 milijuna eura.

Pjanićeva prezentacija kasnila je dva tjedna jer se zarazio koronavirusom, pa je morao ostati u karanteni prije nego što se pridružio novom klubu. Ipak još neće moči trenirati sa novim klubom pošto još nije bio negativan na dva korona testa.

“Zaljubljen sam u Barcelonu i dolazak u ovaj klub je ostvarenje svih mojih snova. Jedva čekam zaigrati za Barcu. Znam da se od svakog igrača ovog kluba očekuje osvajanje svih trofeja i radujem se tim izazovima”, izjavio je po Miralem.

Pjanić je četiri godine bio u Juventusu s kojim je osvojio četiri naslova Serie A i dvije duple krune. Tri puta je izabran u idealnu momčad Serie A, a jednom u dream team Lige prvaka.

Miralem je u svojoj karijeri igrao za Juventus, Romu, Lyonu, Metz i sada za Barcelonu.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI