fbpx
Pixabay

VELIKO POJAČANJE ZA KATALONCE! Barcelona otela još jednog igrača Chelseau

Autor: dnevno.ba

Francuski središnji branič Seville Jules Koundé (23) potpisat će petogodišnji ugovor s FC Barcelonom, objavio je u četvrtak španjolski sportski tisak.

Prema pisanju katalonskog dnevnika Mundo Deportivo, Barça i Sevilla su postigle načelni dogovor oko transfera Koundea i jedino što nedostaje je potpis”. Iznos transfera iznosio bi oko 50 milijuna eura i 10 milijuna bonusa, piše list.

Njegov konkurent Sport prikazuje fotografiju francuskog reprezentativca na naslovnoj stranici pod naslovom “Koundé 2027”. Madridski dnevnik As potvrđuje da su Sevilla i Barcelona završile transfer braniča u srijedu “dok čekaju da to bude službeno”.

Dok se prošlog vikenda činilo da je dogovor između Seville i Chelseaja oko transfera tog igrača blizu, španjolski tisak naglašava odlučujuću ulogu trenera Barcelone Xavija Hernandeza u dolasku Francuza kao i želju potonjeg da favorizira “Blaugranu”.

Koundé se trenutno oporavlja od operacije nakon ozljede pubisa.

U Sevillu je došao 2019. iz Bordeauxa, a s andaluzijskim klubom osvojio je Europsku ligu u sezoni 2019.-2020. Ima 11 nastupa za Francusku, s kojom je prošle godine osvojio Ligu nacija.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI