fbpx

VIDEO: Bojan Bogdanović i Nikola Jokić junaci večeri u NBA ligi

Autor: Sportske novosti

SALT LAKE CITY - Možda i najveća večer u NBA karijeri Bojana Bogdanovića! Najbolji hrvatski košarkaš je zabio 33 poena i tricu u zadnjoj sekundi za pobjedu njegovog Utah Jazza protiv Milwaukee Bucksa sa 103:100.

Navijači u Vivint Smart Home Areni u Salt Lake Cityju gledali su vrlo kvalitetnu i iznimno dramatičnu utakmicu u kojoj je Bogdanović jednostavno briiljirao. Osim pobjedničkog šuta, pamtit će se i njegova serija od 13 uzastopnih poena u trećoj četvrtini i to u trenutku kada su se gosti opasno približili.

U samom finišu Bucksi su stigli do izjednačenja nakon što je Middleton zabio dva bacanja, potom su imali čak i napad za pobjedu, ali su se spetljali, a onda je uslijedio posljednji napad Jazza (samo 1,3 sekunde do kraja!) i završna Babina (33 koša, 4-9 za dva, 5-10 za tri, 10-10 slobodna bacanja, pet skokova) majstorija… Utah je tako stigla do šeste ovosezonske pobjede i trenutno su četvrti na Zapadu.

Veliku večer imao je i srpski košarkaš Nikola Jokić (26 poena), koji je sekundu i pol prije kraja zabio ključni koš za pobjedu njegovog Denvera protiv Philadelphije, a nevjerojatan šuterski dan imao je Damian Lilliard, koji je zabio čak 60 za Portland, ali nije bilo dovoljno. Brooklyn Netsi su dobili 119:115…

Autor: Sportske novosti

ZADNJE VIJESTI