fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO: Hoćete zavladati svijetom – hoćete malo sutra!?

Autor: Danijel Ivanković

ZENICA - Palestina je nedavno priznata i od Vatikana. I Sveta zemlja je shvatila kako palestinski narod zaslužuje imati svoju samostalnost i svoju slobodu. Na jedan način i to je dio vatikanskog odgovora prema Izraelu i ISIL-u, koji nije ništa drugo već produkt njihovog MOSSAD-a, tajne službe ove zemlje čija "šapa" seže daleko van granica Izraela.

Židova je svega 20-tak milijuna u svijetu, međutim oni vladaju svijetom. Stoga su kao dio svog vojnog projekta stvorili i ISIL. Ovi se predstavljaju kao kojekakvi mudžahedini, a zapravo se bore protiv muslimana i kršćana, a što najbolje do izražaja dolazi prilikom rušilačkog pohoda na neke starovjekovne kršćanske gradove na prostoru Sirije i Iraka. Oni žele stvarati novi svjetski poredak. Iznimno su moćni, jaki, međutim može ih se zaustaviti, a može ukoliko se ujedine kršćani i muslimani u ratu kontra njih.

https://www.youtube.com/watch?v=fQXhBkyYH64

Oni na svojoj strani imaju Ameriku, koja je bez sumnje još uvijek najmoćnija svjetska sila, međutim ukoliko se na kontra strani nađu Vatikan i Turska (oni već zajednički djeluju po tom pitanju na mnogim poljima), a ako tu još budu i Saudijska Arabija i Europska Unija na čelu s Njemačkom Židovi se nemaju čemu nadati. Završit će taj rat jako pogubno za njih. Nanijet će velike posljedice i drugima, ali nitko u tom slučaju ne bi ispaštao poput njih samih.

Navijanje jednog većeg dijela naših navijača prije i za vrijeme utakmice s Izraelom, gdje se stvarao osjećaj kao da je Izraelcima suparnik Palestina a ne Bosna i Hercegovina, zbog učestalog skandiranja “Palestina, Palestina” nije bilo lijepo na prvi pogled, međutim Izraelci i nisu kao narod ništa drugo zaslužili i u BiH i bilo gdje drugdje nego da im se skandira “Palestina, Palestina”!

Najmalobrojnija su religija na svijetu, a željeli bi vladati svijetom. Zapravo, oni i vladaju, međutim njihova politika zadnjih godina radi velike greške u koracima i kao refleksija na takve poteze bit će sve veći broj poprišta, prvenstveno na tom sportskom polju, gdje će Palestinci ni krivi ni dužni dobijati punu podršku i kršćana i muslimana, hinduista i pripadnika drugih religija. Što reći nego “Sami pali, sami se ubili”.

Žalosno je što kod naših muslimana u Bosni i Hercegovini postoji jedan dio njih koji vjeruju da je taj ISIL nekakav “pravi put”, a ne židovski produkt. Drago mi je bilo kada sam se nedavno u razgovoru s vehabijama iz Maoče uvjerio da su oni protiv toga, što ljudi shvaćaju koliko je sati i tko stoji iza svega toga, međutim nažalost postoji dio grupacija unutar tog našeg bh vehabijskog pokreta što ih poput ISIL-a kontroliraju Židovi, koji nisu ništa drugo nego njihovi plaćenici a koji jadnu sirotinju vrbuju i odvode na bliskoistočna ratišta gdje ratuju i ubijaju svoju braću muslimane jačajući na taj način Izrael protiv kojeg se tako lijepo navijalo u Zenici.

Samo da ne bude kasno kada shvate ove poruke. Papa i Vatikan s jedne, a Turska s druge strane su jako dobro shvatili i razumijeli. Dobrim dijelom zbog toga se Bosni i Hercegovini i dogodio ovaj posljednji posjet Svetog oca u naš glavni grad Sarajevo. Ostaje nam nada da će ubrzo shvatiti i obična raja.

https://www.youtube.com/watch?v=zm_IpPMC-Y8

Autor: Danijel Ivanković
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});