fbpx

VIDEO: Optimizam među “Rođenima” – Dobit ćemo Zrinjski!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Nogometaši Veleža odradili su mini-pripreme u Vogošći tijekom reprezentativne pauze. Vratili su se u Mostar gdje čekaju utakmicu protiv Zrinjskog. U redovima Rođenih vlada optimizam pred ovaj susret.

“Malo smo otišli iz Mostara do Vogošće. To nam je dobro došlo da se spremimo. Radili smo neke stvari koje su nam nedostajale. Idemo na pobjedu protiv Zrinjskog, moramo ispoštovati dogovor iz svlačionice. Svi ćemo dati svoj doprinos. Dat ćemo sve od sebe i uz pun stadion ćemo pokušati doći do željene pobjede”, rekao je kapetan Denis Zvonić i dodao:

“Ovaj derbi mi znači puno. Velika odgovornost, čast, želja, motiv… Poseban je ovaj meč. Pozivam navijače da ispune stadion i da pokažemo na terenu kako smo najbolji”.

Defanzivac Kosta Manev dodaje:

“Dobra je atmosfera, u Vogošći smo dobro radili. Imamo još nekoliko dana do utakmice, sve ide dobro. Polako sam se uklopio u momčad. Šteta što nisam igrao prvi derbi tako da sada očekujem da ovaj derbi bude baš pravi. Igramo kući, nadam se da će biti pun stadion i da ćemo dobiti”, rekao je Manev za klupsku televiziju FK Velež.

Utakmica između Veleža i Zrinjskog na rasporedu je u subotu.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI