fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIDEO Posušje donijelo još tri boda s gostovanja, navijači priredili vatreni doček

Autor:

Nogometaši Posušja pružaju sjajne igre ove sezone u Prvoj ligi Federacije BiH. Uvjerljivo zauzimaju prvo mjesto i trebat će se dogoditi pravo čudo da ih netko s njega skine, odnosno da se ne vrate u Premijer ligu BiH.

HŠK Posušje je ovoga petka upisao novu pobjedu na gostovanju kod Vis Simm-Baua uz rezultat 0:1, a jedini pogodak postigao je Josip Serdarušić u 14. minuti.

Posušje sada ima devet bodova, ali i utakmicu više od drugoplasiranog Goražda. A upravo u idućem kolu Goražde stiže na Mokri Dolac. Ako Posušani pobjede, onda ćemo sa sigurnošću moći govoriti kako prvak stanuje na Mokrom Docu, jer do kraja bi ostalo pet kola, Posušje bi trebalo u barem tri utakmice izgubiti i u jednoj remizirati, a njihov prvi pratitelj pobijediti sve do kraja.

A kako nadmoćno izgledaju izabranici Denisa Ćorića, u to je baš teško povjerovati.

U gradiću podno Radovanja vlada prava euforija i u svakom trenutku se vidi se da Posušani žive uz svoj nogometni klub.

Po povratku iz Žepča, popularni navijači Poskoci su priredili sjajan doček svojim miljenicima. Bilo je tu bakljade, vatrometa i pjesme, a navijači su jedva dočekali zagrliti igrače Posušja i čestitati im na novoj velikoj pobjedi. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu koje je HŠK Posušje objavilo na svojoj stranici, prenosi Jabuka.tv.

Autor:
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});