VIDEO: Švedske Balije “slave” Bajram psovanjem “ustaške” majke!

Autor: Dnevno.ba

MALMÖ - Nogometaši Zrinjskog u prvom susretu trećeg pretkola Europske lige poraženi su s 3:0 na gostovanju kod Malmöa u Švedskoj.

Utakmicu na stadionu Swedbank pratilo je oko 15 000 gledatelja, a među njima je bilo i onih ortodoksnih zaostalih Balija koji su vrijeđali i psovali igrače i navijače Zrinjskog.

Jedan od navijača je držao zastavu Armije Republike Bosne i Hercegovine, te je na početku susreta konstantno provocirao služeći se neprimjerenim rječnikom: je…vam mater u p…, u nekoliko je navrata izgovorio isti.

Što reći nego da budala nigdje ne manjka pa ni u Švedskoj, a i kako bi ih tamo manjkalo kada se u tu zemlju iselilo toliko našega svijeta. I kamo sreće da se takvih što više iseli, bez obziru iz kojeg od triju naših konstitutivnih naroda dolazili. Bolje da su tamo nego ovamo, bez obzira koliko ponekad sramotili Bosnu i Hercegovinu, zemlju u koju se toliko kunu, a svojim ponašanjem zapravo po istoj konstantno pljuju.

Ujedno, na ovaj način su “uveličali” skorašnju proslavu velikog muslimanskog vjerskog praznika Bajrama. Što reći nego neka ih dragi Allah okrene na pravi put ako je ikako moguće.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI