(VIDEO) TRENING SNAGE KOJEG SVATKO MORA PROBATI: 15-minutni set vježbi najjačeg UFC udarača!

Autor:

Svijet je na pola svoje radne energije. Ugostiteljski obrti su zatvoreni, veliki trgovački lanci ne rade, a sportska natjecanja su otkazana ili prolongirana na neodređeno.

Ipak, mnogi sportaši formu održavaju u svojim kućnim teretanama kako nastavak natjecanja ne bi dočekali potpuno nespremni.

Visokom radnom etikom odlikuje se i Kamerunac Francis Ngannou, čovjek kojem je dovoljan samo jedan udarac da na spavanje pošalje i najčvršće brade.

Zašto je to tako? Odgovor, složit će se mnogi, leži u njegovoj genetici, no isto tako mnogi sportaši tvrde da bi bez kontinuiranog rada na sebi izostao i uspjeh. Čini se da je toga svjestan i ovaj korpulentni Kamerunac, koji se na svojoj Instagram mreži pohvalio setom vježbi za održavanje snage i mišićne mase.

Francisov trening se sastoji od pet vježbi koje odrađuje u intervalima od pola minute. I tako četiri krugas tim da nakon svakog kruga odradi pola minute pauze. Riječ je zapravo o 14 minuta tijekom kojih vam je od rekvizita potrebna tek jedna stolica.

Pet vježbi koje radi, Ngannou je prezentirao kroz pet video objavljenih na Instagramu. Pokušajte.

Autor:

ZADNJE VIJESTI