fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: EPA-EFE

Villarreal savladao Bayern u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka

Autor: Dnevno.ba

Villarreal je u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka kod kuće pobijedio Bayern 1:0 golom Arnauta Danjume iz 8. minute. Španjolci su mogli na kraju slaviti puno većom razlikom, ali nisu zahvaljujući stativi i nevjerojatnim promašajima njihovih igrača.

Bayern je jako loše ušao u utakmicu i domaćini su to iskoristili odmah na otvaranju. Igrala se 8. minuta kad je Villarreal odigrao brzu akciju. Lopta je došla do Lo Celsa koji je s gol-aut linije vratio loptu u sredinu, a tamo je Dani Parejo dobro pucao u suprotni kut. No, na loptu je pomalo slučajno natrčao Danjuma i poslao je u drugu stranu, prevario Neuera i doveo Villarreal u vodstvo.

Bayern bezopasan
Gol je potpuno šokirao Bayern od kojeg se očekivalo da će se probuditi, ali se to nije dogodilo. Bavarci su se mučili da odigraju jednu suvislu akciju, bili su potpuno bezopasni i Emeryjeva momčad se bez problema branila. U 41. minuti Coquelin je želio centrirati s lijeve strane, lopta mu je prešla preko noge i u nevjerojatnoj putanji završila u suprotnom kutu, ali je gol poništen zbog zaleđa.

Bayern je bolje otvorio drugo poluvrijeme i napao od prve minute i stvarno je nevjerojatno da je utakmica završila samo 1:0, ali ne zbog promašaja gostiju nego domaćina. U 53. minuti Gerard Moreno je jako dobro opalio s 20-ak metara iskosa, Neuer je već bio svladan, ali je stativa spasila Nijemce.

To je bio čisti peh domaćina, ali nije ono što su promašili u 57. minuti. Nakon brze kontre Danjuma je odlično proigrao Morena koji je sam na sedam, osam metara od gola. Spremao se pucati, ali se odnekud stvorio Alphonso Davies i blokirao njegov udarac.

U 62. minuti Villarreal je morao zabiti drugo gol. Neuer je istrčao na 40 metara od gola i želio je odigrati loptu suigraču na centru. No, pogodio je Morena u nogu i Villarrealov napadač imao je prazan gol koji je udarcem s centra promašio za metar i pol.

Coman skoro kaznio sve promašaje Villarreala
Pet minuta kasnije još jednu brzu kontru povukao je Lo Celso i dao Danjumi koji je u čistoj šansi čekao sekundu, dvije previše i njegov udarac završio je u bloku gostujućih stopera koji su uspjeli zaustaviti njegov pokušaj. Bayern je pokušavao, ali nije uspijevao stvoriti nijednu šansu, a Villarreal je tri minute prije kraja propustio još jednu ogromnu šansu.

Lo Celso je krenuo prema Neueru, majstorski izvrtio Upamecana i onda idealno ostavio loptu za Pedrazu. No, on sa sedam metara iskosa u čistoj šansi tuče pokraj gola. Sve te silne promašaje Villarreala Bayern je mogao kazniti u prvoj minuti sudačke nadoknade, ali je Coman nakon dobrog ubačaja Kimmicha s desne strane pucao ravno u Rullija.

 

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});