fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

VIZIONAR ILI LUĐAK? Đoković uzdrmao temelje civilizacije: ‘Osobno nisam za cijepljenje’

Autor: dnevno.ba

Ponajbolji tenisač svih vremena, ekscentrični Srbin Novak Đoković oduševio je svijet izdašnim novčanim donacijama virusom pogođenoj talijanskoj regiji.

Prije toga je uplatio milijun eura svojoj Srbiji za borbu protiv istog tog virusa da bi nedugo nakon toga iznio upitno mišljenje vezano uz imunizaciju stanovništva.

Osobno nisam za cijepljenje i ne bih volio da me neko primorava da dobijem injekciju da bih mogao putovati. Ako to bude pravilo i zakon što će onda biti? Trebam odlučiti hoću li se ili ne podvrgnuti tome. Imam svoje mišljenje, a da li će se promijeniti u nekom trenutku ne znam. Hipotetički, da se nastavi sezona u srpnju, kolovozu ili rujnu, mada nisu velike šanse, koliko sam razumio odmah nakon ukidanja stroge karantene će postojati zahtjev za obavezno cijepljenje, a cjepiva još nema”, dodao je Đoković nakon čega su se na ovu temu užarile društvene mreže.

Đoković je vodio raspravu sa svojim kolegama o trenutnoj situaciji zbog pandemije koronavirusa u kojoj su sudjelovali Dušan Borković, Dušan Lajović, Aleksandar Atanasijević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Marko Pantelić, Janko Tipsarević i Filip Krajinović.

Već ranije je Jelena Đoković dočekana na zub javnosti zbog ishitrenih izjava odnosno video objava, a po svemu sudeći španjolski as Rafael Nadal dobro je upućen u domete krize od strane jednog od trenutno najangažiranijih ljudi na svijetu, američkog filantropa Bill Gatesa.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});