Zbog napada na Niku Kovača na trening Bayerna stigla i policija!

Autor: Dnevno.ba

MÜNCHEN - Bayern večeras igra protiv Fenerbahčea prijateljski susret u okviru Audi kupa, a na posljednjem treningu napadnut je trener Bavaraca Niko Kovač.

Kako piše Bild, nepoznati muškarac je više puta inzistirao na druženju sa igračima Bayerna. Međutim, oni su već bili završili 45-minutni trening i u to su vrijeme bili u svlačionici.

Vjerojatno je iz tog razloga trener Niko Kovač bio je njegova meta. Čovjek je uhvatio Kovača za noge, prilijepio se uz njega i nije želio da ga pusti, ali ubrzo je pozvana policija, pa je nešto iza podne priveden u policijsku postaju.

Još uvijek nije jasno kako je muškarac stigao na teren na kojem se obavljao redovni trening Bayerna i koliko je opasan incident bio za Kovača. U svakom slučaju, trener njemačkog prvaka je prošao bez većih povreda, ali je bio u blagom šoku zbog svega što se dogodilo.

“Ni u jednom trenutku nije bilo opasnosti za trenera ili igrače Bayerna”, rekao je glasnogovornik policije za njemački Sport1, mada klub sada želi podnijeti kaznenu prijavu protiv osobe koja je stvorila nemir na treningu.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI