fbpx

ZBOG OVOGA IMA STATUS BOŽANSTVA: Evo što je Rakitić izjavio nakon svog briljantnog povratka!

Autor: dnevno.ba

Ivan Rakitić sinoć je imao ponovni debi u dresu Seviile, i novi početak nije mogao proći bolje. Zabio je pobjednički pogodak za 3:2 protiv Levanteau prijateljskoj utakmici, u sudačkoj nadoknadi.

S  desetkom na leđima i kapetanskom tarkom oko ruke ušao je u igru na početku drugog poluvremena i povukao odlučujući potez na utakmici.

Aktualni pobjednik Europske lige priprema se za utakmicu europskog Superkupa protiv Bayerna koja će se igrati 24. rujna gdje će Rakitić biti u prilici osvojiti još jedan trofej.

Rakitić je nakon utakmice komentirao svoj nastup i odlučujući pogodak, a posvetio ga je obitelji kao i tragično poginulom suigraču Joseu Antoniju Reyesu.

“Gol sam posvetio mojoj obitelji, ženi i rodbini koja je stalno uz mene. Željeli su me opet vidjeti u dresu Seville, a poseban osjećaj je nositi broj koji je imao i Jose Antonio Reyes. Siguran sam da je sretan zbog ovog gola i da nas prati od gore”, rekao je Rakitić, nova ‘desetka’ Seville nakon svog povratničkog nastupa za klub iz Andaluzije.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI