fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ŽEŠĆI SELJAK: Nemanji Matiću smetaju engleski vojnici, ali ne i engleske funte!

Autor: Dnevno.ba

MANCHESTER - Nemanja Matić napravio je pravu pomutnju u Velikoj Britaniji zbog odluke da ne nosi cvijet maka koji simbolizira stradanje britanskih vojnika.

Veznjak Manchester Uniteda, jedini je igrač koji nije htio na utakmici između “crvenih vragova” i Bournemotha (slavlje Manchestera u gostima rezultatom 2:1) nositi cvijet maka, čime bi bila odata počast britanskim vojnicima stradalim u Prvom svjetskom ratu, ali i NATO vojnicima.

Dan poslije bure na Otoku, oglasio se i srpski nogometaš koji je imao jasnu poruku za Engleze.

“U potpunosti prepoznajem zašto ljudi nose ‘makove’, poštujem svako pravo da to čine i imam razumijevanje za sve koji su izgubili najmilije zbog ratnih sukoba. Međutim, sve to je za mene samo podsjetnik na napad koji sam osobno osjećao kao 12-godišnji dečak koji živi u Vrelu, kada je moja zemlja razorena 1999. godine tijekom bombardiranja. Iako sam to ranije radio, ne razmišljajući, sada ne osjećam da je ispravno nositi ‘mak’ na dresu. Ne želim da uvrijedim bilo koga, svi smo proizvod vlastitog odgoja i to je osobni izbor. Nadam se da razumijete moje razloge sada kada sam ih objasnio i nadam se da sada mogu da se koncentriram na utakmice koje nam predstoje”, napisao je Nemanja Matić na društvenim mrežama.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});