fbpx

ŽESTOK SUKOB ARMADE I TORCIDE u Rijeci, objavljena snimka

Autor: Index.hr

Na ulicama Rijeke došlo je do tučnjave između navijača Rijeke i Hajduka. Naime, dio Torcide krenuo je na današnju utakmicu splitskog kluba u Pulu i zaustavio se u Rijeci. Oko 30-ak Torcidaša ubrzo je napadnuto od pripadnika Armade, navijača Rijeke.

U sukobu koji je trajao nekoliko minuta ima i ozlijeđenih navijača. Cesta je nakon tučnjave bila puna stakla i stolica koje su uzeli iz obližnjeg kafića. Vidjeli su se i tragovi krvi, piše Index.hr.

“Kriminalistička istraga je u tijeku. Za sada ne možemo potvrditi radi li se o pripadnicima navijačkih grupa. Radi se o tučnjavi više ljudi, a točne detalje, kao i što je prethodilo fizičkom sukobu, imat ćemo tijekom dana”, objavila je policija i navela da je do sukoba došlo između 8:30 i 9 sati u Krešimirovoj, u centru grada.

U posljednjih nekoliko godina Armada i Torcida su imale niz sukoba na ulicama hrvatskih gradova. Jedna od najvećih tučnjava dogodila se prije pet godina. Tada je Armada upala u Split i bila napadnuta u trajektnoj luci od velike grupe torcidaša.

Inače, utakmica Istre i Hajduka igra se od 17:00 sati, a Rijeka je jučer s 2:1 slavila protiv Slavena.

Autor: Index.hr

ZADNJE VIJESTI