fbpx

Zrinjski i Sutjeska u finalu Memorijala “Andrija Anković”

Autor: Dnevno.ba

GABELA - Nogometaši GOŠK-a u polufinalu ovogodišnjeg Memorijala "Andrija Anković" doživjeli su poraz od Sutjeske iz Nikšića.

Gabeljani su igrali srčano, borbeno, u taktičkom smislu nisu stajali nimalo loše, no sreća je ovoga puta bila na strani crnogorskog prvaka koji je slavio rezultatom 2:1, javlja SportSport.ba.

Prvo poluvrijeme u Gabeli nije donijelo mnogo uzbuđenja. GOŠK je nešto više imao loptu u nogama, golu gostiju prijetili su Aletić, Mujkić, zatim Vego, ali nijedna od tih šansi nije ozbiljnije ugrozila Giljena. Ništa opasniji nisu bili ni gosti, ali realizacija za, razliku od GOŠK-a, nije izostala i u 44. minuti dolaze do vodstva zahvaljujući Markoviću.

Nakon što se pri vodstvu Sutjeske od 1:0 otišlo na odmor, odmah na otvaranju drugog dijela, točnije u 50. minuti, GOŠK dolazi do izjednačenja. Prethodio mu je jedanaesterac koji je dosuđen nakon što je srušen Ereiz, a najstrožiju kaznu u gol je pretvorio Ramić.

U 64. minuti pao je novi gol. Sutjeska je ponovo došla u vodstvo, ovoga puta preko Cicmila, a ispostavit će se da je to ujedno bio i posljednji gol na današnjem susretu. U finišu utakmice GOŠK je na sve načine pokušavao da stvari vrati na početak, najbolju priliku da izjednačenje je imao šest minuta prije kraja, no gosti su se obranili i na kraju ‘čekirali’ kartu za finale.

Sutjeska će ujedno i obraniti trofej ukoliko sutra od 15 sati u finalnom okršaju pobijedi Zrinjski, dok je pred GOŠK-om u 13 sati susret za treće mjesto protiv Dinama II. Naime, u prvom polufinalnom dvoboju “Plemići” su također sa 2:1 bili bolji od Dinama II, a golove za Sliškovićevu momčad postigli su Pero Stojkić u 23., te Miloš Filipović u 77. minuti iz kaznenog udarca, dok je strijelac za “Modre” bio Rešetar.

Memorijal Andrija Anković, polufinale:

NK GOŠK – FK Sutjeska 1:2

NK GOŠK: Kozić, Nikić, Husić, Đajić, Raguž, Vego, Medak, Mujkić, Hasanović, Manuel Saez.

FK Sutjeska Nikšić: Giljen, Grivić, Cicmil, Nedić, Bulatović, Bubanja, Stefanović, Ćetković, Vučić, Merdović, Marković.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI