fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });
Foto: Bljesak.info

Zrinjski konačno dobiva teren kakav zaslužuje: Nakon pola godine hibridni travnjak najnovije generacije pokrio je mostarski pijesak

Autor: Dnevno.ba

Nakon pola godine koliko su trajali radovi, hibridni travnjak najnovije generacije pokrio je aktualni mostarski pijesak, a Zrinjski će ubrzo dobiti reprezentativan teren kakav i zaslužuje.

Podsjetimo, Zrinjski je pobjedom u nedjelju nad Leotarom proslavio duplu krunu.

Zrinjski se za Europu vraća na svoj stadion
Foto: Bljesak.info

Ova sezona protekla je u potpunoj dominaciji Plemića koji su uvjerljivo došli do osmog naslova državnog prvaka (uoči zadnjeg kola imaju 20 bodova više od Borca, najbližeg pratitelja).

Momčad Krunoslava Rendulića posebno je bila učinkovita u proljetnom dijelu prvenstva u kojem je upisala 13 pobjeda i jedan poraz.

Mostarci su po prvi put došli i do dvostruke krune nakon što su u finalu Kupa BiH prije pet dana u Zenici svladali Velež rezultatom 1:0 i sada sigurno s nestrpljenjem očekuju protivnika i prvu utakmicu na svom stadionu u pretkolu Lige prvaka na obnovljenom travnjaku.

Ovo neće biti jedini infrastrukturni zahvati na stadionu, jer su samo nastavak procesa ispunjenja zahtjevnih kriterija kako bi stadion bio kvalificiran kao stadion UEFA kategorije 3, zbog čega se konstantno radi na poboljšanju uvjeta za igrače, službene osobe i predstavnike medija u skladu s UEFA Pravilnikom o stadionskoj infrastrukturi, prenosi Bljesak.info.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});