fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Zrinjski neprepoznatljiv u nastavku sezone, ali Šulenta i dalje vjeruje prijatelju Baki!

Autor: Dnevno.ba

MOSTAR - Nogometaši Zrinjskog jučer su na svom terenu remizirali protiv Radnika čime su sebi itekako otežali borbu za obranu naslova prvaka Bosne i Hercegovine budući da vodeće Sarajevo sada ima velikih devet bodova prednosti u odnosu na "Plemiće".

Zrinjski je odigrao utakmicu bez golova pred svojim navijačima što je izazvalo dosta nezadovoljstva. Nakon susreta Blaž Slišković je bio vidno razočaran, te je u jednom trenutku čak spomenuo da postoji mogućnost napuštanja klupe najtrofejnijeg bh kluba u zadnjem desetljeću.

Međutim, igrači Zrinjskog jutros su odradili trening u dosta boljoj atmosferi, a i sam Slišković je bio dosta mirniji nego nakon jučerašnje utakmie.

Iako se vjerovalo da bi bh. stručnjak mogao napustiti mostarski klub na kraju se to neće desiti. Zrinjski je preko Facebook profila pružio podršku Sliškoviću i njegovim pomoćnicima.

“S obzirom na veliki broj upita koji se prije svega odnose na status šefa stručnog stožera, ali i očekivani interes javnosti, HŠK Zrinjski želi potvrditi da glavni trener Blaž Slišković, njegov stručni stožer i cijela momčad imaju bezrezervnu podršku Kluba”.

“HŠK Zrinjski ne smatra potrebnim naglašavati da su ambicije kluba i dalje iste kao na startu sezone, a samim tim i da se od stručnog stožera i igrača očekuje puni angažman i nastavak borbe za oba trofeja”, navodi se u priopćenju HŠK Zrinjski.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});