fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

ENERGA 2019 bilježi prve izlagače s područja Austrije, Češke Republike, Slovenije i BIH

Autor: Dnevno.ba

SARAJEVO - Ovogodišnji 9. međunarodni sajam i prateća konferencija ENERGA realizirat će se u periodu od 11-13. lipnja 2019. godine u Sarajevu, Centar Skenderija. Priprema i organizacija ovog događaja započela je u rujnu prošle godine, što je dovelo do rezultata da ENERGA već sada bilježi prijave izlagača s područja Austrije, Češke Republike, Slovenije i BiH, što je rezultat dosadašnje izuzetne suradnje kako s domaćim tako i inozemnim kompanijama.

U okviru priprema prateće konferencije ENERGA, početkom veljače ozvaničen je i Programski odbor, koji je u proteklim danima definirao preliminarni program i sudionike konferencije. Konferencija ENERGA održava se u vremenu donošenja strateških odluka o daljnjem razvoju energetskog sektora u BiH, te sagledavanja aktualnih trendova u naučnom i tehničko-tehnološkom razvoju u oblasti energetike s aspekta korištenja domaćih resursa.

U okviru trodnevnog konferencijskog programa sudionici će, između ostalog, prezentirati/diskutirati na sljedeće teme:

Maloprodajno tržište električne energije u BiH
– Distributivna djelatnost u BiH – Problemi i izazovi
– Problematika investiranja i integracije obnovljivih izvora energije u BiH
– Start-up projekti i kompanije

Svjesni činjenice da inovativnost i tehnološki napredak čini osnovicu za daljnji razvoj sektora, za 9. izdanje ENERGA najavljujemo veće prisustvo studenata, mladih stručnjaka i „start-up“ kompanija koji će kroz posebno osmišljen program, sesije i dizajnirani sajamski izložbeni prostor moći prezentirati svoje poslovne ideje i projekte.

ENERGA je projekt koji u suradnji s akademskim institucijama, kompanijama, nevladinim sektorom, te stručnim suradnicima, aktualnošću tema i adekvatnim izborom govornika iz oblasti energetskog sektora, kao i zanimljivim sajamskim sadržajem kontinuirano privlači sve veći broj sudionika i posjetitelja.

Pod sloganom MISLITI NA BUDUĆNOST, program ENERGA okuplja mnogobrojne domaće i inozemne kompanije koje prezentiraju trendove i raznovrsna istraživačka i proizvodna ostvarenja u oblastima proizvodnje i distribucije električne energije, fosilnih goriva, obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti.

Autor: Dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});