fbpx
Foto: Facebook

INFORMACIJE CURE! Dolazi novi Samsung Galaxy Z Fold 4 s memorijom od čak 1 TB

Autor: Dnevno.ba

Informacije o nadolazećem Samsungovom smartphoneu Galaxy Z Fold 4 se polako otkrivaju, a sada se pojavio podatak da će uređaj biti dostupan i s memorijom od 1 TB.

Galaxy Z Fold 4 je preklopni smartphone koji se očekuje ove godine, a veća memorija će svakako privući one koji žele čuvati više digitalnog sadržaja na svojim uređajima. Koliko će Fold 4 koštati, zasad nije poznato, ali je Fold 3 s 512 GB interne memorije koštao 1.899 dolara. Ako i Fold 4 bude imao istu cijenu, onda bi model s 1 TB memorije mogao koštati najmanje 1.999 dolara, ako ne 2.049 ili čak 2.099 dolara.

Interna memorija je izuzetno važna jer Fold 3 nema slot za microSD karticu, a njegov nasljednik će vjerojatno slijediti taj put. Ono što korisnik dobije kada kupi uređaj je ujedno i maksimum memorije koji će moći koristiti. Veća fleksibilnost i više opcija dobar je potez Samsunga.

Ranije su se pojavile informacije da će Fold 4 biti lakši od prethodnika, kao i da će ga pokretati Snapdragon 8+ Gen 1 procesor, dok će ga napajati baterija kapaciteta 4.400 mAh, prenosi Klix.ba.

Autor: Dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI