NOVE ULTRAŠIROKE KAMERE: Novi iPhone tek izašao, a već idu glasine za idući sljedeće godine

Autor: dnevno.ba

Iako je iPhone 12 tek stigao na tržište, poznati analitičar Appleove tehnologije Ming-Chi Kuo već je nagovijestio kako bi mogla izgledati kamera iPhone modela koje američki tehno gigant donosi 2021. godine.

Kamere nadolazećih iPhone modela, kaže Kuo, će zadržati istu liniju i oblik, ali će biti nadograđene ultraširokom kamerom na vrhunskim modelima Pro i Pro Max.

Kuo je već poznat po uspješnim predviđanjima izgleda i specifikacija ranijih generacija iPhonea, zbog čega i ne čudi da već godinu dana ranije izvještava o izgledu novih iPhonea, piše Verge.

Ovog puta, Kuo kaže da će ultraširoki fotoaparat Pro i Pro Max uređaja iz 2021. imati objektiv sa šest elemenata i autofokusom.

Veći okvir blende na novim modelima trebao bi propuštati više svjetla, potencijalno poboljšavajući snimanje pri slabom osvjetljenju.

Nedavno je Apple i pokazao kako najbolje kamere čuva za svoje najskuplje iPhone uređaje, ali ove godine Pro Max nije dobio bolju ultraširoku kameru od bilo kojeg drugog modela iPhonea 12. To će se promijeniti iduće godine, predviđa Kuo.

Kuo očekuje da će u 2022. godini ultraširoke kamere postati standard kompletne linije iPhonea.

Autor: dnevno.ba

ZADNJE VIJESTI