fbpx
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492488008-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492389204-0'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1670492446879-0'); });

Novi Apple uređaji bit će dostupni od 6. novembra u BiH

Autor: dnevno.ba

Apple je nedavno predstavio dugo očekivane nove uređaje koji, pored poboljšanih značajki, ovaj put dolaze s podrškom za 5G mreže i novo-starim dizajnom kojeg će se sjetiti vlasnici iPhone-a 4 i 5.

“Shodno novonastaloj situaciji, da bismo spriječili širenje zaraze, ove godine smo odlučili da ne pravimo event koji označava početak prodaje, nego ćemo svojim kupcima uređaje besplatno dostavljati direktno na adresu. Osim toga, kupce smo odlučili obradovati i malim znakom pažnje u vidu zaštite za telefon.”

Osim dostave uređaja na Vašu adresu, iz Mekline-a kažu da će Vas obezbijediti i sa besplatnom obukom kako bi ste se brzo prilagodili ovom novom Apple proizvodu. Certifikovani instruktori će Vas naučiti kako da efikasno međusobno koristite Apple aplikacije, što će Vam olakšati rad i učiniti da imate manje nepredvidivih izazova.

iPhone 12 i iPhone 12 Pro odlikuje jedinstveni i prepoznatljivi dizajn, a zahvaljujući keramičkom kućištu, uređaj je siguran, i to čak četiri puta boljom zaštitom kod pada. No, ukoliko se ne osjećate dovoljno sigurno, Mekline Vam nudi mogućnost dodatne garancije i osiguranja kojim ostvarujete mogućnost besplatnog servisiranja u slučaju fizičkog oštećenja.

Kada govorimo o zaslonu, on je zasigurno najbolji na tržištu. S dimenzijom zaslona od 6.1 inča iPhone 12 i iPhone 12 Pro donose Super Retina XDR zaslon do samog ruba, s boljom rezolucijom te čak 460 piksela po inču.

Ono što će ljubitelji fotografije odmah primijetiti je i nevjerojatna kamera. S lećom koja se sastoji od sedam elemenata, fotografije će biti bolje nego ikad, dok kamera pri slabom osvjetljenju s noćnim načinom rada stvara fotografije u koje ćete se zaljubiti.

Autor: dnevno.ba
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-7'); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1544621488181-8'); });

ZADNJE VIJESTI

var mpn_wi={userId:11760,siteId:102020,widgetId:103929,widgetType:0};if(void 0===mpn_ref)var mpn_ref=[mpn_wi];else mpn_ref.push(mpn_wi);var mpn_sid=document.getElementById('monadplugscript');if(!mpn_sid){var mpn_dt=new Date,mpn_ns=document.createElement('script');mpn_ns.id='monadplugscript',mpn_ns.type='text/javascript',mpn_ns.defer=!0,mpn_ns.src='//cdn.monadplug.com/format/native/js/hood.js?v='+mpn_dt.getYear()+mpn_dt.getMonth()+mpn_dt.getUTCDate()+mpn_dt.getUTCHours();var pmn_os=document.getElementsByTagName('script')[0];pmn_os.parentNode.insertBefore(mpn_ns,pmn_os)}
ga('send', 'event', 'Monad_underarticle', 'pageview'); (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});